Partyhintók rajtra készen

 2008.04.07. 06:17

Megjártam Buffalo-t, megnéztem a Niagara vízesést, s taliztam a ctp-s arcokkal - jót dumáltunk végre. Mozgalmas és izgalmas kis tavaszi hétvége volt. Buffalo-hoz képest Cleveland üde kulturális paradicsom.
A meeting után, amikor is úgy döntöttünk néhányan, hogy elnézünk bulizni, egy 1977-es Lincoln és egy néhány évvel fiatalabb Cadillac állt rendelkezésre számunkra mint partyhintó. Megáll az eszem ezektől a régi kocsiktól. És a magyar diákoktól is, hogy ilyen dögöket tartanak fent ... ezek isznak mint a gödény és a hátsó ülésük valójában egy 4 személyes kanapé és ilyen hangjuk van: bőőőőőőbbbbbbbbbbőőőőőőőőő! Állati, állati volt, tiszta Amerika!
Kár, hogy nem lettek jobban a képek.

verocicami: Niagara Falls Buffalo 0405 068








 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vízesésnek csak a felső részét lehetett most látni, le nem engedtek minket, mert túlságosan sok volt még mindenütt a jégtábla. Mindenesetre így is megejtő volt. Elképesztő ez a hatalmas víztömeg. verocicami: Niagara Falls Buffalo 0405 044

Címkék: cadillac lincoln meeting falls buffalo ctp niagara

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr97414599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci&Bálint 2008.04.13. 18:31:50

hahó Vero! Itt ülünk Lacival nálam a konyhában és irigykedve nézzük a jó kocsikat és persze a Niagaránál készült képeidet! Egyébként pedig Lacit nosztalgikus érzések kerítették hatalmába! Laci még hozzátette, h lógsz neki egy kőszegi várszínházi előadással... na erre mit lépsz???
várunk haza! (különösen, h ott rossz idő van... itt pedig summer is coming...) Laci Bálint

Vero 2008.04.15. 19:02:49

Sziasztok, örülök, hogy jelentkeztetek - min ügyködtök ott a konyhában? Egyébként, Lacikám, meghallgattam a Cleveland Orchestrat a városi hangversenyteremben - rád gondoltam. Ahogy arról a kb egy hónappal ezelőtti poszt is tanúskodik...:) Mit jelentenek azok a nosztalgikus érzések? Hihi. Bálint, mi lett azzal az álláshirdetéssel, amit nemrég küldtem? Valaki ismerősnek bejött a dolog? Egyébként képzeld, anyukám éppen ezen a hétvégén adja el várhatóan a Balatont, úgyhogy oda nem tudunk menni sajnos péeszezni.... De Zsófitól azt hallottam, hogy amúgy is mostanában akarjátok.
Zsuzsi hogy van? Tudtok róla valamit?

Szeretettel csókollak benneteket! Bálint, te éppen ezekben a percekben nem Győzivel sörözöl a Zibolyában?
süti beállítások módosítása