Downtown Girl

 2008.06.12. 22:16

Vegre ket estet is aktiv bulizassal toltottem, nem am mindig csak a kotelesseg, a tanulas es a munka ... Amerikaban vagyok, Miller Lite-ot iszok es foldimogyorot eszem. Ingyenjeggyel megyek be blueskoncertre. Na, de, sorjaban.

Elso este ket pakisztani haverommal mentunk ki Cleveland Downtown bulinegyedebe, a Tower City-be, East 4th es 6th Street - alig talalni parkolohelyet es szerda este is mindenhol zsaruk lebzselnek. Van egy kicsike (potty) europai feelingje a baroknak es nemelyik setaloutcanak - keregetok keregetnek es homelessek alszanak buszmegallokban. Tiszta Budapest ebbol a szempontbol. verocicami: Cleveland downtown 030 A toronyhazak ki vannak vilagitva es feher madarak koroznek felettuk (a feny miatt jol latni oket) - kiserteties. Egyebkent iszonytatoan meleg volt es emiatt jol csuszott a sor. Szoval elso megallonk a House of Blues nevu hely volt, csak ugy tenferegtunk az ajto elott, alldogaltunk, haverom mindenkit ismer, basszus, s odajott egy ember es kerdezte, nem kell-e ket koncertjegy. Dehogynem. Kesobb kiderult, 25 dollarba kerul egy. Bent eppen kezdett a banda a I Shot the Sheriff cimu Bob Marley orokzolddel, ... But I did not shoot the deputee  .... O, yeah .... Aztan igy ment tovabb ... jo volt, nagyon, es a Corrs Light meg hideg volt, nagyon ...

Tovabbaltunk, s erintettunk legalabb harom random kocsmat, haverjaim eleg hamar csajozasos palyara kerultek, en meg nyomtam helyettuk is a szoveget a libaknak - ha mar ilyen rendesek voltak, hogy vigyaztak ram, ennyi jar nekik viszont. Veszelyes este az utca, egyedul nem mennek sehova.

verocicami: Cleveland downtown 040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szoval jo volt, jo volt. Tegnap pedig egeszen veletlenul osszeakadtam egy Steiner House lako baratom barataival, akiknek volt 50%-os kedvezmenyre jogosito kuponjuk egy baromi jo etterembe a kozeli Coventry Road-on, igy elmentunk es jol bezabaltunk szinte ingyer. Utana meg elmentunk a lany - Renee - lakasaba es kivetiton megneztunk egy Al Pacino filmet, amit meg en sem lattam. Simone. Lehetett rohogni rajta de a vege szanalmas. Viszont a lany gyonyoru hazban lakik a Bellflowerrel parhuzamos Hessler Roadon, ami kemenyen Historical District, a hazak gyonyoruek es regiek, a tornacokon hintaszekek es szelcsengo - mint a horrorfilmekben. Egyszer majd szeretnek egy ilyen helyen lakni.

Ugyhogy orulok, hogy kiengedtem egy kicsit, a fennmarado 2 het (2 het!!!!!!!) kemeny lesz, kurzus, melo koltozes, repules. De mar alig varom, hogy otthon legyek.

Címkék: bob marley house steiner downtown road miller cleveland lite coventry hessler

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr94517334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása