Most mulik pontosan

 2008.06.07. 06:35

Szemben velem egy oriasventillator porog, orulet meleg van, csurog az izzadsag az orromon. Lelassult minden.

A midterm rendben megvolt, meg szamos egyeb akadaly varhato a nyari trimeszter soran - projekt, prezentacio es egy endterm - szoval lesz mit csinalni ebben az elkovetkezo harom hetben. Melo is van, sok is, persze nemeleg sosem, doljon a le, doljon. (nem dol)

Mostanaban az anyagi helyzetem miatt szorongok. Sajnos mert az nem kulonosebben szivderito. Mittomen mi lesz. Valami.

Magyartanarnoi minosegemben elismerest kaptam a ket amerikai tanitvanyomtol - es igen, en is szeretem az orakat nagyon. Most jottem ra egyebkent - nem a magyar nyelv es irodalom szakos gimnaziumi tanari diplomam megszerzese kozben - hogy a magyar nyelv elkepesztoen nehez. Elkepesztoen. A magyart mint idegen nyelvet tanitani egesz mas kihivas - nekem is.

Quimby-t es Akos-t hallgatok a Youtube-on, mert a gepen teljesen szuz, csak a gyari mintazenek vannak rajta. A Windows Vista egy idegesito szar. Le lesz gyalulva hamarosan.

Holnap eskuvo lesz a campuson, ahol az egesz catering staff felvonul, dekoral, melozik, kitesz magaert. En is. Az utobbi ketton nem adtak borravalot. Pedig itt az rohadtul szokas. Ott alltunk az esemeny vegeztevel egyenruhaban es karejban, ment az udvariaskodas es a sok thankyouSOmuch, de semmi. Mindegy, nemisazert. (dehogynem)

Ez itt a staff egy resze a kepen - nem az egesz.

verocicami: staff 025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O, egyebkent telleg semmi kulonos nincsen. Meleg van es meg ezer dolog, mielott hazamegyek. A koltozessel is foglalkoznom kene.

 

 

 

 

 

Címkék: amerika magyar meleg nyelv quimby idegen akos ventillator

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr68507783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása