Ma az egyetemen beosztottak egy csoportba, amelyben Bush 2004-es kampányakor bevetett, az Iraki háborúval és a tömegpusztító fegyverek hiányával kapcsolatos "magyarázom a bizonyítványom és JÓL elmosom a felelősséget"-taktikáját elemeztük válságkommunikációs szempontból. Elképesztően érdekes volt a tankönyvben felsorolt fogások, taktikák leírásait visszaolvasni Bush konkrét nyilatkozataira, nekem jutott az egyik elemző rész. Jók ezek az esettanulmányok, kicsit szájbarágósak, de alapvetően logikus bennük az érvvezetés és nincs agyonrizsázva. Egy másik csoport Clinton impeachment-jét elemezte. Baromira élvezem ezt az egészet.:Ö

Tegnap rakottkrumplit főztem a Steiner House-ban, 21 főre. Hogy mekkora barom ötlet volt rakottkrumplit csinálni ennyi embernek és főleg itt, Amerikában! Ugyanis (persze, nem mindegy, milyen fajtájú krumpliról beszélünk) itt nem lehet egyszerűen lehúzni a krumpli héját főzés után. Eleve hülyén néznek rád, mert ők főzés előtt hámoznak. Viszont a tejföl sokkaljobb mint otthon! A tojás aprócska és hófehér a héja.

verocicami: P1190078 verocicami: n565028609 298461 7503

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kocsika jól megy. Behoztam egy rockadót a rádión és azóta élvezem is az utazást. Ma tankoltam először. 3 dollár fölött van valamennyivel sajnos egy gallon. S a kártyádat előbb kell bedugni, kivenni, tankolni  (hú de sok itt a sexualitas...:) - és utána emelik le az összeget a számládról. Azaz éppen fordítva, mint otthon.

Csókolom minden kedves olvasómat! Kattintsatok a képekre vagy a fekete Indafotó-csíkokra, ha több képek akartok látni!

Címkék: amerika house krumpli steiner benzin

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr39321748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hkristof 2008.02.13. 08:58:47

"Viszont a tejföl sokkaljobb mint otthon!" - ezt egyszerűen nem tudom elhinni! Sok magyar települt már haza, mert hiányzott nekik a tejföl :-)

süti beállítások módosítása