Tide. Nem Tide

 2010.03.09. 23:06

A viharvert romboló ezentúl újra rendszeresen üzemel. Midterm, szakdolgozat, szigorlat, sok meló és még több meló. De továbbra is élénk képzelettel és meg nem szűnő érdeklődéssel szemlélem a körülöttem lévő világot. Most például azon tűnődöm, hogy létezik-e ötletesebb marketingfogás, mint betenni egy egyetemi marketingkönyvbe a termékedet/szolgáltatásodat, mint esettanulmány, példa, vagy kép és képaláírás. Vajon mennyit tejelt a Tide, a Meki, a Mini Cooper, stb. az Armstrong és Kotler szerzőpárosnak? A tankönyv kiváló eszköz egy másik marketingstratégia számára. Hiszen mégiscsak egy jelentékeny fogyasztói rétegről van szó. Az egyetemi hallgatóknál nincs jobb piac. Kiváncsi vagyok a legközelebbi vásárlási döntésemet mennyire befolyásolja majd az, amit a Tide történetéről olvastam. Valószínűleg inkább az fog dönteni, mihez van kuponom. De bevésődik, bevésődik a Tide-sztori, jó mélyre. Otthon lehet kapni Tide-ot egyáltalán? 

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr791827266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsikadaania 2010.03.10. 12:58:34

Én nem tudom, mi az a Tide, nem mellékelsz képet?
Jó, hogy újra él a viharvert romboló, szeretem olvasni élénk szemlélődéseid kétdimenziós változatát. <3

corevalues · http://www.uveg3d.hu 2010.03.10. 13:07:51

@julcsikadaania: Good point. Mosópor, illetve folyékony mosószer; Amerikában az egyik legkedveltebb márka. Ha nem a legkedveltebb. www.addel.hu/store/termekfotok/650/kisarufotok/381584_arufoto.jpg És igen, lehet kapni Magyarországon. Az a sztorijuk, hogy felfedezték, hogy a nők szeretik a finom anyagokból készült ruhákat és mindent megtesznek, hogy ápolják azokat. Szóval innen közelítették meg őket. Ez a Tide sztori.

julcsikadaania 2010.03.10. 13:12:32

@corevalues: Nohát, így hogy a képet látom, már ismerem is, ebből is látszik, hogy bennem, mint fogyasztóban a név maga nem tudatosult viszont a színek, a logó és a csomagolás mint olyan már csengeti a csengettyűket. Tudnak ezek a tideosok tényleg valamit. :)
süti beállítások módosítása