Célegyenesben

 2010.01.07. 04:22

2010-et írunk. Elérkezett a mágikus év, amely nem is olyan rég még iszonyú távolinak tűnt (képzavar). Most itt van. Közeledünk amerikai tanulmányi kiküldetésem (vagy mi) vége felé. Nem egészen hat hónap múlva, ha a Jó Isten is úgy akarja, átveszem a diplomámat és hazaköltözöm Magyarországra. Jó lesz megint együtt lenni, családban lenni, otthon lenni. Jó lesz megint előlről kezdeni mindent. Ez most egy jó kezdet lesz.

Mit is fog előreláthatólag hozni a fennmaradó néhány hónap itt az USÁ-ban? Január és február valószínűleg zéró, vagy ahhoz közeli munkát a cateringen. Magyar tanítás menni fog továbbra is, templom körüli dolgok is. Tovább folytatódik a küdelem a Téllel, a hólapátolással, a közlekedési körülményekkel. Tracyke immáron 100 százalékosan saját tulajdonú gépjárművem (! - a december hónap nagy hozadéka), remélem, kitart, ameddig ki kell és jó áron el tudom majd adni. 

Felvettem az utolsó teljesítendő órát, amely egy darab advanced Marketing, január 19-én kezdődik. Lesz egy szigorlat, valamikor május végén. Szakdolgozat leadási határidő április 12.

Már tényleg látszik a vége. Most már csak koncentrálni kell. Ez az azonban, ami nem megy könnyen mostanában. Sokszor kapom magam azon, hogy nincs kedvem sem a szakdolival foglalkozni, sem semmivel, és azon agyalok, mi hogy lesz majd Budapesten. A hazaköltözés. Letelepedés. Munkakeresés. (először az írtam, munkakerülés. HAHA HA. Freud-i elírás) Néha unom a mostani életemet, vagy egyszerűen türelmetlen vagyok. Pedig most koncentrálni kell. Meg kell erősíteni homokzsákokkal a Fortress of Verotude-ot és ki kell tartani. Ennyi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr971653238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása