23 nap

 2009.06.10. 05:20

Mit csinál Vero most?

Először is főállásban-türelmetlenül-szakadatlanul várja kis szerelmét, Gy-t, aki - a Jó Isten segedelmével - 23 nap múlva érkezik. Vero készül, tisztogat, vásárolgat, epilál, terveket sző, otthont teremt és álmodozik. Rekesszel vesz dolgokból. Minden gondolata Gy érkezése körül forog.

Másodszor is végzi a nyári Leadership óráját, élvezi, SOKAT tanul és gyarapszik ismeretekben. Időnként türelmetlen az aprólékos beadandók és dolgozatok megírásakor, de aztán ezeken némi erőfeszítéssel átlendül. Örül a szép természetnek, a sok esőnek és a lakásába újonnan beszerelt légkondinak.

Harmadszor pedig sokat dolgozik, templomban, cateringen egyaránt. Most sok munkaóra van, ami jó, mert kell a lé. Bizony, sok lé kell, mert jön a megérdemelt kikapcs', szórak' és kienged' - 23 nap múlva. 23 nap.

 

Címkék: amerika nap nyár 23 john carroll catering

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr421175974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamicicami 2009.07.12. 13:05:34

Na mi van gyerekek? Megállt az idő?Már nagyon várok egy kis bejegyzést!
süti beállítások módosítása