Ezt kaptam magamtól. Mert örömet okozni jó. Főleg magamnak. Főleg tavasszal. Húsvétkor. Azaz most. S ezek hasznos dolgok, nem csak kurvára aranyos kacatok. És olyan olcsók is voltak a TJMAXX-ben. A TJMAXX olcsó hely. Ezek is szinte ingyen voltak. De mik ezek? (figyelitek? jól nyomom)

verocicami: 2009-03-27 Maridanigabilaci plusz húsvét 015

Címkék: húsvét ajándék tjmaxx

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr961030437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsikadaania 2009.03.28. 18:50:55

A merulo tojasfozokanal meg ok, de a kis egghead-csalad mar titokzatosabb... Ha meg sokaig nem lesz mit csinalnom igy munkaidoben, rajovok. :)
p.s. mokas a blogos meg marketing-pr alatamasztekod.

corevalues · http://www.uveg3d.hu 2009.03.29. 04:29:45

@julcsikadaania: Ha! Az alátámasztékra nem is figyeltem, látod....!
A merülő tojásfőző kanalat eltaláltad, a kis tojásfejcsalád pedig lágytojástartó-készlet, azok a kis tojásfejű kanalak a legviccesebbek.
Micsoda marhaság!;)

julcsikadaania 2009.03.29. 19:14:52

És Egghead ráadásul még képregénygonosz is! No, ezt látod, nem gondoltam volna ránézésre.

"Although he had no superhuman powers of his own, Egghead's incredible genius intellect made him a formidable foe. He was particularly skilled in the fields of robotics and engineering, and could absorb new ideas and knowledge at a seemingly superhuman rate."
en.wikipedia.org/wiki/Egghead_(comics

Wikipedia. Minden bölcsesség forrása.
süti beállítások módosítása