Veronika is .....

 2008.09.08. 04:23

facebookosan szólva: ..... happy, mert kapott ajándékba egy olyan kávéfőzőt, amelyet előre be lehet állítani, mikor kezdje lefőzni a fekete lét. Isteni illatokra ébredezik reggel (azaz ráhúz még egy 9 perces durmit a piros nagy digitális számjegyeket mutató hatvanasévekből szalasztott retróébresztőórára, amit szintén úgy kapott valakitől), bürr-büürr, még a reggeli kelésnek is lehetnek örömei. Egyébként most még kutya jó dolgom van. Már beindult az egyetem, de a catering csak csütörtökön. Első magyaróra pénteken. Addig tunyulás és Steinerből visszakapott security deposit elköltése marad (tankönyvekre) az amazon.com-on. Ma volt úrvacsora a templomban és füvet is nyírtam már. Bementem rádióba is. DábljúDzséjSzííJú, hűha, de szar, így leírva. Szóval megyek azért ide-oda és lassan beindul a buli. Még mindig homály fedi veszek-e autót októberben. 

Keresnem kell egy LaundryMatot valami jó (jobb) környéken. Az egyi környékén mintha lenne egy, oda beszabadulok. Kis kéglim egyetlen hiányossága, hogy nincs benne mosógép és szárítógép.

Címkék: kávé ébresztőóra john fűnyírás carroll laundry university catering

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr63653218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása