Óriásplakáton

 2008.04.23. 14:12

Hogy mikbe botlik az ember manapság itt a nagy Ámerikában. Megmondtam, megmondtam a múltkor, hogy lehet itt is kapni, hát tessék. Csak itt Zwacknak hívják, és piroskupakos (azaz Next). Az itteni izlésnek túlságosan hardcore lett volna az original. A feketenyakú.

Legközelebb berombolok egy likőrüzletbe (ugyanis itt nem lehet ám csak úgy töményet venni szupermarketekben, nincsen ott semmi, csak sör meg bor, maximum - külön üzletekben lehet töményet venni, hollálá) és megveszek egyet, bumm.

verocicami: zwack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom, mit akar nekem, mint potenciális fogyasztónak üzenni ez a zöldmelegítős, agresszív, benga állat; "őszerinte ez a legjobb" - engem ez nem nagyon győzne meg - és hogy mit akar a hosszú bajszával, talány. Ez valami szóvicc? Hogy jön össze a bajusz és az Unicum? Nem hinném, hogy a figura a magyar csikós őstoposzát hozná, olimpiai melegítőbe csomagolva és skinheadesítve - mert itt nem nagyon vannak azzal tisztában, hogy a Zwack az magyar termék, vagy ilyesmi. Nem tudom. Ha valaki tud valamit, írja már meg, legyenszíves.

Egyébként elég rendesen beúszott a képbe annak lehetősége, hogy elköltözöm. A magyar evangélikus templom gondnoki pozícióját tölteném be, megcsinálható mennyiségű melóval némi pénz és egy ingyenkéró járna. Hátrány: messzebb van jóval a sulitól, mint a jelenlegi szállásom (amaz 55 perc, emez 35) és a környék nem éppen egy Visteria Lane. Rossz környék, na, kifejezetten rossz.

Mások is élnek ott évek óta, sőt gyerekeket is nevelnek - szóval meg lehet csinálni. Alant, erre a borzalmas képre kattintva néhány képet találtok a kecóról.

 

verocicami: gondnoki lakas 022

Címkék: amerika zwack next unicum

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr14438099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamicicami 2008.04.23. 17:57:56

Hát látszik,hogy itthon nem sokszor néztél TV-t.Egy rajzfilmes reklám nem túl jól sikerült figurája ez az alak.Ha nem szeretném az Unicumot, ő biztosan nem győzne meg róla, hogy meg kell kóstolnom...Az itthoni reklámban azért szerintem nem ilyen ronda,sőt a bajszára sem emlékszem! Na mindegy...EGÉSZSÉGEDRE!Majd iszunk ,ha végre itthon leszel!!!!!!!!
süti beállítások módosítása