legnagyobb orulet

 2009.12.03. 00:05

A Magyar Balon jobban ereztem magam, mint tavaly. Hej, ez Amerika, itt mindent a fejlodes igezete hat at: ha tavaly jo volt a bal, iden meg jobbnak kell lennie. Slusszpassz. Es jobb is volt. Az egeszet fel lehetett fogni MCC reunionkent is, hiszen Delidzsi (NY) es Ablonczy mester (IN) is tiszteletet tette a clevelandi magyarok egyik legnagyobb es legszinvonalasabb nemzetkozi tarsas esemenyen. (Szasza, Dani - hianyoztatok! Legkozelebb nincsmese, jonnotok kell :) A buffaloi CTP-s gang onmagaban is elvitte volna a hangulatot ... utlracsaszar arcok vagytok, buffaloiak! Samuel is el tudott jonni es nagyon jol erezte magat mindvegig. Ime egy kozos kep:

verocicami: 2009-10-29 Magyar Bál 003

Diszmagyarban voltam - ezt a kepnek koszonhetoen nem kell tovabb magyarazni. Kulonleges elmeny volt ezt a ruhat viselni Amerikaban.

Aztan egyebkent nem sok minden van. Tanulas, munka, karacsonyi vasarlas, otleteles. Szerelmes varakozas.

Szereny hajlekom pedig puspoki szallassa avanzsalt. Hogy mik vannak.

Címkék: magyar kongresszus bal cleveland ctp mcc

A bejegyzés trackback címe:

https://viharvertrombolo.blog.hu/api/trackback/id/tr381570255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása